AVO CONTROLLING

AVO financiële diensten

Als adviseur/controller helpt AVO Controlling op alle vlakken van het ondernemen; met finance, onze specialiteit, als uitgangspunt.

Met onze brede kennis en ervaring op het gebied van administratie, ICT en bedrijfsvoering dragen we bij aan het bedrijfsresultaat.

 

Aangenaam.


Mijn naam is Ton van Ophem en inmiddels ben ik meer dan 30 jaar werkzaam als financial. Ik ben mijn carrière begonnen bij TNO, waar ik vanaf mijn 27e leidinggevende posities heb gehad in zowel project- als financiële administraties. Na 12 jaar TNO heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en ben ik als financieel manager aan de slag gegaan bij Priva Building Intelligence, een werkmaatschappij van het Westlands familiebedrijf Priva. Na 8 hectische jaren, met o.a. verbeteren en verder ontwikkelen van de financiële administratie en diverse automatiseringsprojecten, besloot ik in 2003 als zelfstandig interim professional mijn diensten aan te bieden.

In de periode van 2003 t/m 2016 heb ik diverse organisaties gewerkt aan administratieve procesverbeteringen, ontwikkelen van rapportages, ERP implementaties, opzetten en inrichten van administraties en leidinggeven aan kleine en grote teams (3 tot 35 fte). Naast het interim werk ben ik sinds 2009 ook als parttime controller werkzaam voor een aantal MKB ondernemingen.

Ton van Ophem

Ton van Ophem

Parttime MKB Controller

Neem contact opAVO Controlling

KVK nummer: 27255332

BTW nummer: NL099289921B01

085 303 81 69