Implementatie Exact Online

Automatisering van de administratie

Benieuwd hoe uw administratie slimmer kan?

Gratis adviesgesprek

Implementatie Exact Online

Hoe het implementeren van Exact Online uw organisatie efficiënter maakt

Exact Online is een softwarepakket dat commerciële informatie van diverse afdelingen in het bedrijf bijhoudt en met elkaar integreert. Hierbij moet je denken aan zaken betreft: boekhouding, personeelszaken, HRM, CRM, en projectplanning. Het vooruitstrevende van Exact Online is dat veel processen te automatiseren zijn en dat de software makkelijk te implementeren is in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Is uw administratie al geautomatiseerd? Bij AVO Controlling werken wij uitsluitend met Exact Online. Achterhaalde programma’s waarbij alles handmatig dient te worden ingevoerd zult u bij ons niet aantreffen. Bij Avo Controlling heeft u inzicht in uw financiën; altijd en overal.

AVO-Controlling heeft meer dan 30 jaar ervaring in de uitvoering van administratieve werkzaamheden en is altijd met zijn tijd meegegroeid. Doordoor hebben wij de ervaring en deskundigheid om uw administratie optimaal te automatiseren. Wij kennen alle ins en outs van Exact Online en weten wat de beste inrichting van dit systeem is voor uw onderneming.

Gaat u liever zelf met Exact Online aan de slag? Ook dan staan wij voor u klaar en geven wij u hierover graag advies!

Daarom AVO Controlling

Hoe wij uw onderneming verder helpen

  • Reorganisatie financiële administratie
  • Inrichten financiële pakketten
  • Projectmanagement administratieve automatisering
  • Implementatie financiële software

Ton van Ophem

Financial Controller

Met meer dan 30 jaar ervaring in de finance met o.a. controlling, administratie en accountancy werkzaamheden zorg ik voor een sluitende administratie en inzicht in de financiële mogelijkheden van een onderneming. Met ervaring in de automatisering en reorganisaties van financiële administraties ben ik tevens uw aanspreekpunt voor deze uitdagingen.

 

Voorbeeldpakketten

Hoe ziet de samenwerking eruit?

 

Incidenteel of structurele ondersteuning met AVO als parttime administratiemedewerker. Samen onderzoeken we uw behoeften en creëren we een samenwerking die past bij uw behoefte.

 

Neem contact op

AVO Controlling
Charloisse lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
info@avo-controlling.nl
085 303 81 69