Begroting

Budgettering en prognose

Hulp nodig bij het opzetten van een begroting?

Gratis adviesgesprek

Begrotingen en prognoses

Budgetteren en prognotiseren zorgt voor inzicht in financiele mogelijkheden

Om weloverwogen strategische beslissingen te kunnen nemen is financieel inzicht in uw resultaten van enorm belang. Aan de hand van behaalde resultaten en actuele bedrijfsontwikkelingen helpt AVO Controlling realistische begrotingen te maken voor de komende 12 maanden. Een onmisbaar element hierin is de liquiditeitsprognose. Cruciaal om uw kasstroom en benodigde liquide middelen voor de komende maanden te analyseren. Deze maandrapportages worden afgestemd op uw bedrijfsvoering en behoeften.

Daarom AVO Controlling

Hoe wij uw onderneming verder helpen

  • strategische jaarplanning
  • maandelijkse liquiditeitsprognose
  • maandelijkse prognose

Ton van Ophem

Financial Controller

Met meer dan 30 jaar ervaring in de finance met o.a. controlling, administratie en accountancy werkzaamheden zorg ik voor een sluitende administratie en inzicht in de financiële mogelijkheden van een onderneming. Met ervaring in de automatisering en reorganisaties van financiële administraties ben ik tevens uw aanspreekpunt voor deze uitdagingen.

 

Voorbeeldpakketten

Hoe ziet de samenwerking eruit?

 

Incidenteel of structurele ondersteuning met AVO als parttime administratiemedewerker. Samen onderzoeken we uw behoeften en creëren we een samenwerking die past bij uw behoefte.

 

Neem contact op

AVO Controlling
Charloisse lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
info@avo-controlling.nl
085 303 81 69