Operations & Advies

 

Hoe optimaliseer of automatiseer ik een financiele administratie? Waar liggen strategische kansen voor de onderneming of hoe moet ik omgaan met personeel?

Operationeel alles op orde

Waarin willen we de komende tijd investeren? Welke richting willen we op met het bedrijf? Hoe en met welke software implementaties gaan we de vernieuwingen vormgeven? Hoe optimaliseren we de processen zodanig dat het beste uit onze mensen gehaald wordt?

Stilstand is achteruitgang; zéker in het bedrijfsleven. Om het bedrijf te blijven ontwikkelen is structurele innovatie nodig. Innovatie wat betreft de bedrijfs- en werkprocessen, in de ontwikkeling van de medewerkers en op strategisch management vlak. AVO Controlling ondersteunt u hierin. We geven advies wat betreft investeringen en de implementatie & optimalisatie van bedrijfssoftware om zo efficiëntere bedrijfsprocessen te creëren, de bedrijfsstrategie (vanuit financieel oogpunt), en maken een plan van aanpak voor innovatie en trainingen.

Automatisering administratie

Is uw administratie optimaal geautomatiseerd? U wilt 24/7 alles weten wat er zich in uw bedrijf afspeelt.

Strategisch managementadvies

Vanuit financieel oogpunt helpen wij u met het nemen van strategische besluiten en het vormen van een doelgerichte bedrijfstrategie

Financieel interim management

Naast de werkzaamheden als parttime MKB controller kan AVO Controlling ook op interim basis worden ingehuurd.

g

Optimalisatie operationele processen

Kunt u op korte termijn investeren en welke invloed heeft dit op de liquiditeitspositie?

Werkwijze

Wij zorgen dat je verder kunt

inventarisatie

Weten wat er gebeurt in de organisatie is essentieel voor een financieel gezond bedrijf. Alleen dan kunnen we een gewogen advies uitbrengen en ervoor zorgen dat nieuwe businesskansen worden opgemerkt.

structurele ondersteuning

AVO biedt ondersteuning aan het management of de ondernemer door niet alleen veel zaken uit handen te nemen, maar ook een sparringspartner te zijn voor het maken van ondernemingsbesluiten.

periodieke rapportages

Middels periodieke rapportages weet u te allen tijde waar uw bedrijf staat op financieel vlak. Zo kunt u altijd gewogen besluiten nemen en voorkomen we verrassingen.

Voor wie we werken

Ton van Ophem

Financial Controller

Met meer dan 30 jaar ervaring in de finance met o.a. controlling, administratie en accountancy werkzaamheden zorg ik voor een sluitende administratie en inzicht in de financiële mogelijkheden van een onderneming. Met ervaring in de automatisering en reorganisaties van financiële administraties ben ik tevens uw aanspreekpunt voor deze uitdagingen.

 

Voorbeeldpakketten

Hoe ziet de samenwerking eruit?

 

Incidenteel of structurele ondersteuning met AVO als parttime administratiemedewerker. Samen onderzoeken we uw behoeften en creëren we een samenwerking die past bij uw behoefte.

 

Neem contact op

AVO Controlling
Charloisse lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
info@avo-controlling.nl
085 303 81 69