AVO als financieel directeur

Een flexibele oplossing voor ieder bedrijf

Op zoek naar een financieel directeur?

Gratis adviesgesprek

Parttime financieel directeur

AVO Controlling zorgt ervoor dat u altijd in één oogopslag inzicht heeft in de financiële situatie van uw bedrijf; op ieder moment van iedere dag. Wij zien de risico’s en kunnen die verklaren, en wij geven u inzicht in uw liquiditeitsstroom. Bovendien heeft u niet het risico van een vaste werknemer, dus terugschalen of opschalen is in overleg altijd mogelijk. Met AVO als uw parttime financieel directeur zijn er voor u dus geen (onaangename) verrassingen meer!

Parttime financieel directeur

Een oplossing op maat

Ieder groeiend bedrijf zal op een gegeven moment enkele knopen moeten doorhakken, met name in het personeelsbeleid. Vooral het aantrekken van specialisten zoals een boekhouder of controller is een grote investering, die daardoor ook aanzienlijke risico’s met zich meebrengt. Toch is de financiële bedrijfsvoering bij uitstek een gebied dat op een zeker moment overgepakt moet worden door specialisten, om het overzicht te kunnen bewaren en de winstmarges te bewaken.

Dat is precies de situatie waarin AVO Controlling uitkomst kan bieden. Wij kunnen voor ieder bedrijf een oplossing op maat bieden, door pakketten voor financiële dienstverlening aan te bieden vanaf acht uur per maand. Hiermee krijgt u in de praktijk de beschikking over een ervaren en betrouwbare parttime financieel directeur, die afhankelijk van uw behoefte rapportages kan opstellen, de administratie kan overzien of begrotingen kan opstellen.

Daarom AVO Controlling

Hoe wij uw onderneming verder helpen

  • Controle van uw administratie
  • Opstellen balans en w/V rekening
  • Opstellen van uw jaarrekening
  • Overzichtelijke dashboards 
  • Heldere analyses

Ton van Ophem

Financial Controller

Met meer dan 30 jaar ervaring in de finance met o.a. controlling, administratie en accountancy werkzaamheden zorg ik voor een sluitende administratie en inzicht in de financiële mogelijkheden van een onderneming. Met ervaring in de automatisering en reorganisaties van financiële administraties ben ik tevens uw aanspreekpunt voor deze uitdagingen.

 

Voorbeeldpakketten

Hoe ziet de samenwerking eruit?

 

Incidenteel of structurele ondersteuning met AVO als parttime administratiemedewerker. Samen onderzoeken we uw behoeften en creëren we een samenwerking die past bij uw behoefte.

 

Neem contact op

AVO Controlling
Charloisse lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
info@avo-controlling.nl
085 303 81 69