Onze werkwijze

Maak kennis met AVO Controlling

 

Ontdek waarom adminstratie, accountancy en controlling anno 2019 anders kan. Hoe we zorgen dat jij verder kunt met het uitbouwen van je onderneming zonder financiële zorgen.

01. Inventariseren

Een uitgebreide kennismaking, een financiële en organisatorische Quick Scan zorgen voor een goede start van de samenwerking

02. Implementatie

Aan de hand van de behoefte van uw organisatie gaan we aan de slag en worden processen geïmplementeerd en geoptimaliseerd.

03. Optimalisatie

Of het nu om boekhouding, controlling of automatisering gaat, het doel is dat het bijdraagt aan de groei van uw organisatie. Dit wordt m.b.v. duidelijke rapportages inzichtelijk gemaakt.

Adminstratie, accountancy en controlling anno 2019

Hoe het anders kan

U bent overtuigd van de voordelen van een samenwerking met AVO Controlling. Wat mag u dan verwachten? Het begint met een intakegesprek. U wilt ons leren kennen, wij willen u leren kennen. Want alleen dan kunnen we afspraken met elkaar maken die tot wederzijds voordeel leiden. Wij vinden het belangrijk om afspraken te maken voor de langere termijn. Hoe lang, dat bepalen we in overleg. Maar wij gaan niet voor de snelle winst op korte termijn. Dat helpt u niet. Daar heeft u niets aan. Als “de klik” er is, dan maken we een plan van aanpak en stellen we doelen met elkaar vast. SMART: specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. En op basis daarvan gaan we samen aan de slag.

Kennismaken

Professional controller & partners

Ton van Ophem

Directeur & Financieel controller

Neem contact op

AVO Controlling
Charloisse lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
info@avo-controlling.nl
085 303 81 69