accountancy & administratie

 

Kan ik op korte termijn investeren en welke invloed heeft dat op mijn liquiditeitspositie? Hoe kan ik mijn in- en verkoopstromen beter op elkaar afstemmen? Welke projecten zijn rendabel en welke vereisen een efficiëntieslag?

Een financieel gezond bedrijf

Een gezonde organisatie die gericht is op groei kijkt liever naar de toekomst dan naar de status quo. Ieder bedrijf dat wil groeien moet naar de toekomst kijken en daarbij is financiële registratie (boekhouden) niet voldoende. Je wilt vooruit, plannen maken voor de toekomst.

Daarom biedt een parttime financieel directeur jou niet alleen inzicht in de huidige financiële gezondheid van je bedrijf, maar maken we financiële prognoses, bekijken we waar kansen liggen voor proces optimalisatie en bewaken we in- en verkoopstromen. Zo laten we finance, operations en development binnen jouw organisatie samenwerken als een geoliede machine. De belangrijkste uitkomst hiervan is inzicht. Inzicht in resultaat, liquiditeit en investeringskracht -met een positief financieel resultaat tot gevolg.

m

financiële administratie

Orde op zaken: een goede financiële administratie vormt de basis van een gezond bedrijf

Financial controlling

Inzicht in de efficiëntie en effectiviteit van uw bedrijf met concreet (financieel) managementadvies

accountancy

Uw jaarrekening geeft inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf, waar kansen en mogelijkheden liggen en waar geoptimaliseerd kan worden. Uw jaarrekening wordt opgesteld, gecontroleerd en hieruit volgen concrete adviezen.

Salarisadministratie

Het is essentieel dat uw salarisadministratie goed georganiseerd is. AVO kan u adviseren en ervoor zorgen dat dit bij een gedegen partner ondergebracht wordt.

Financieringen

Kunt u op korte termijn investeren en welke invloed heeft dit op de liquiditeitspositie?

Werkwijze

Wij zorgen dat je verder kunt

inventarisatie

Weten wat er gebeurt in de organisatie is essentieel voor een financieel gezond bedrijf. Alleen dan kunnen we een gewogen advies uitbrengen en ervoor zorgen dat nieuwe businesskansen worden opgemerkt.

structurele ondersteuning

AVO biedt ondersteuning aan het management of de ondernemer door niet alleen veel zaken uit handen te nemen, maar ook een sparringspartner te zijn voor het maken van ondernemingsbesluiten.

periodieke rapportages

Middels periodieke rapportages weet u te allen tijde waar uw bedrijf staat op financieel vlak. Zo kunt u altijd gewogen besluiten nemen en voorkomen we verrassingen.

Voor wie we werken

Ton van Ophem

Financial Controller

Met meer dan 30 jaar ervaring in de finance met o.a. controlling, administratie en accountancy werkzaamheden zorg ik voor een sluitende administratie en inzicht in de financiële mogelijkheden van een onderneming. Met ervaring in de automatisering en reorganisaties van financiële administraties ben ik tevens uw aanspreekpunt voor deze uitdagingen.

 

Voorbeeldpakketten

Hoe ziet de samenwerking eruit?

 

Incidenteel of structurele ondersteuning met AVO als parttime administratiemedewerker. Samen onderzoeken we uw behoeften en creëren we een samenwerking die past bij uw behoefte.

 

Neem contact op

AVO Controlling
Charloisse lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
info@avo-controlling.nl
085 303 81 69